Infoa CL Palvelut tmi / Lamminaho Palvelut -yrityksestäLamminaho Palvelut tarjoaa kotisiivous-, toimisto- ja porrassiivouksia pääkaupunkiseudulla.  


Toiminnassamme pyrimme joustavuuteen ja asiakkaiden toiveiden huomioon ottamiseen. Toimintamme on vastuuvakuutettu vahinkojen varalta. Vakuutusturvassamme on eritysvakuutettu myös kohteiden avaimet ja niiden katoamisista aiheutuneet kustannukset kuten lukkojen uudelleensarjoitukset. - Avaimia emme ole hävittäneet, mutta pyrimme varautumaan kattavasti ollaksemme asiakkaidemme luottamuksen arvoisia.
Olemme ALV-, ennakkoperintä- ja työnantajarekistereissä.


 Cecille Lamminaho perusti Lamminaho Palvelut vuonna 2009 toiminimenä. Hän on toiminut siivousalalla mm. edustustilavastaavana jo yli kaksikymmentä vuotta. Kotisiivouksissa hänet on otettu myönteisesti vastaan mm. asiakkaiden suositellessa Lamminaho Palveluita ystävilleen.

CL Palvelut tmi - nimi otettiin käyttöön valmisteluissa osakeyhtiomuotoon. Prosessi on vielä kesken joten molempia nimiä käytetään yrityksestä.Lamminaho Palvelut:


Yhteydenotot:

  • sähköpostitse: lamminaho (at) lamminahopalvelut.info
  • puhelimitse: 050-3391409 / (arki-iltaisin myös 050-3391409) 
  • postitse: Suvelantie 16 B 31, 02760 Espoo

Y-tunnus: 2288364-1

Kotisiivoukset - Kotisiivouksien yhteydenottosivusto

Yrityssiivoukset yrityssiivouksien yhteydenottosivusto

Yhteistyökumppanimme - yhteistyöverkostomme kattaa monipuolisen valikoiman palveluita ja apua niin kodin kuin yrityselämän tarpeisiin. Kauttamme tai suoraan tarjoajalta.

Web-toteutus on Lamminaho Palveluiden omaa tekoa - opiskelumielessä.